FLOTTE HAGEMØBLER - SJEKK UTVALGET OG PRISENE

RASK LEVERING - MAKSFRAKT

Atrium hagemøbler


På 1980-tallet startet vi opp for alvor med import og engrossalg av hagemøbler. Den gang var det stort sett svenske tremøbler og plastmøbler fra Nederland og Italia som gjaldt - og spørsmålet var om furusofaen skulle ha høy eller lav rygg.

Siden har vi fulgt utviklingen; særlig kunstrottingen (polyrottingen) har revolusjonert hagemøbelmarkedet. Etter flere år med pussing og maling, ønsket de fleste seg lettstelte og såkalte vedlikeholdsfrie hagemøbler.

I 2011 etablerte vi Atrium hagemøbler - og har siden drevet kun med direktesalg av hagemøbler via nettbutikk og butikken vår i Kristiansand. Nå er utvalget større enn noen gang; også rene aluminiumsmøbler og møbler i kombinasjonsmaterialer er blitt mer aktuelt. Og faktisk kan vi fremdeles tilby holdbare plastmøbler fra både italienske Nardi og nederlandske Hartman – og furumøbler fra Hillerstorp i Sverige. Nå opplever vi dessuten å møte kunder som velger tremøbler nettopp fordi de er vedlikeholdsbare. At sortimentet vårt inneholder et stort utvalg puter og putesett både til eldre tremøbler og nyere rottingmodeller etc., kan være med på å forlenger hagemøblenes levetid. Sjekk utvalget!