FLOTTE HAGEMØBLER - SJEKK UTVALGET OG PRISENE

RASK LEVERING - MAKSFRAKT

Hagemøbler på nettet - via Atrium nettbutikk

Atrium hagemøbler er en butikk som leverer kvalitetsmøbler til uterommet. Vi har mer enn 30 års erfaring når det gjelder kjøp og salg av hagemøbler.

Våre varer kommer fra ledende og anerkjente produsenter som for øvrig står for betydelige leveranser til store kjeder i Skandinavia, ellers i Europa - og på verdensbasis. Vårt utvalg er for øvrig tilpasset det norske markedet, både når det gjelder design, materialer og farger.

Nordmenn flest ønsker hagemøbler som krever lite vedlikehold. Dette har vi i Atrium hagemøbler tatt høyde for, og satser derfor mye på hagemøbler i polyrotting (kunstrotting), lakkert aluminium og polytekstil - av god kvalitet. Disse møblene trenger stort sett ingen annen behandling enn rengjøring. I tillegg satser vi mye på å kunne tilby de aktuelle hagemøblene til konkurransedyktige priser. Ved direkte import unngår man fordyrende mellomledd.

Vi ønsker å tilby salg av hagemøbler på nett også utenom sesongen (april-august), selv om vi ikke kan garantere like stort utvalg året rundt.

I tillegg til nettbutikken har Atrium hagemøbler egen fysisk butikk i Kristiansand, i Stålveien 3, hvor alle produktene er utstilt. Her kan nettbestilte varer hentes - uten ekstra omkostninger.
I Stålveien er vareutvalget noe større enn i nettbutikken.